2012. július 30., hétfő

Még zizi

Itt vagyok, kicsit tompán ragyogok (még mindig álmos és már megint éhes vagyok), szokás szerint zagyva bejegyzés következik.

1. A nyaralás szép volt, jó volt, igaz, akut inkotinenciában szenvedő felhők követték utunkat, igazán romantikus volt fejünkre borított pléddel hazagyalogolni. Az már kevésbé, amikor jobb mint a semmi-alapon kiültünk a hintaágyba, és tíz perc múlva megint eleredt az eső.
Két könyvet olvastam el, Az eltört teáspoharat és A démon jelét, sajnos egyik sem nyerte el a tetszésemet, úgyhogy valószínűleg repülni fognak. Kínomban odáig süllyedtem, hogy elkunyeráltam vicomte-tól a Láthatlatlan városokat és rettenetesen beleszerettem Calvinóba.
Édibédi túrógombócokat készítettünk, és mind egy szálig megettük. A feketeerdő palacsinta (áfonyás túró, forró bogyós gyümölcsök, nem bolti tejszínhab, asszem, mogyoródarabkákkkal) nemzeti eledellé avatódott.

2. Végül csak regisztráltam a rukkolára, és egy perc alatt elvitték a két feltett könyvemet (Tizenhárom okom volt... és The Summoning - A szellemidéző), utána rögtön lecsaptam Az órákra, remélem, jó lesz. Jelenleg bőszen túrom a kínálatot, közben emilezek, üzenetezek, olvasom a blogokat, magyarán felszívott az internet, se látok, se hallok, a több mint egyhetes elvonás megtette a hatását. És persze nagyon sziszegek, amikor lassú a gép, de legalább nem káromkodom. Sokat.

3. És hogy tetőződjön a diliház, újra indul az OKK, az Online KönyvKlub, természetesen át kell költöztetni a blogspotra. A következő postban lesz szó róla bővebben.



4 megjegyzés:

  1. nálunk bezzeg alig eset. pedig hogy vártuk...:D
    ez a feketeerdő palacsinta tök jó ötlet, én is kipróbálom majd.
    jó, hogy újra vagy.:))

    VálaszTörlés
  2. Ne aggódj, nekünk is voltak inkontinenciás felhők lépten nyomon :))) Egyszer volt csak értékelhető strandidő, de azért háromszor lementünk a strandra a feelingért. Azért fagyoskodni meg takarózni nem jó ott :D meg vicces is, ahogy a pokrócba bugyolálva próbálod élvezni a strandolást :D

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jól érezted magad - az idő ellenére is :-) Ó, Calvino tényleg jó. A Láthatatlan városokat én is olvastam nyár elején - csak még a blogba nem írtam róla :-D (jó, h mondod - ki is ment a fejemből)
    És a lényeg: üdv újra a fedélzeten ;-)

    VálaszTörlés
  4. Nima: ez mindig így van, pedig fenyegettem a felhőket:)
    Örülök, hogy hiányoztam:))

    PuPilla: ti is Balaton bája?:)
    Nálunk ennyire hideg nem volt, de azért kicsit fáztam bikiniben:)

    Heloise: láttam az ekultos írásod:) Tessék csak írni!
    Köszi:))

    VálaszTörlés