2012. augusztus 9., csütörtök

Két megjelenés

1. A mai napig nem mertem 100%-os biztonsággal elhinni, hogy tényleg lesz Margaret Atwood életműkiadás, de ennek itt az első tanújele, a Guvat és Gazella. Bevallom, rajongó létemre kicsit megriadtam a fülszövegtől, elég elszálltnak hangzik, pedig Margaret egyik magyarul megjelent regénye sem mondható szokványosnak vagy unalmasnak, különböznek egymástól és egyediek. Kicsit nagyot mondtam, mert a Fellélegzést azóta sem olvastam el, márpedig mire lesz Európa akció a Szandinál - azaz, amikor meg tudom venni a Guvatot - illő "készen" várni Atwood új művét.
Itt bele lehet olvasni.
Szerző: Margaret Atwood
Cím: Guvat és Gazella
Eredet cím. Oryx and Crake
Kiadó: Európa Könyvkiadó 
Kiadás éve: 2012
Fordította: Varga Zsuzsanna
Oldalszám: 256 oldal
Ár: 3200 Ft2. A Vérbe öltözött Anna után jön a Geopen kiadó újabb ifjúsági regénye, A kör. Érdekessége, hogy svéd szerzők tollából származik, óvatosan ráraktam a kívánságlistámra, de még nem tudom, érdekel-e annyira, hogy én legyek a tesztnyúl.
Szerzők: Mats Strandberg - Sara Bergmark Elfgren 
Cím: A kör
Eredeti cím: 
Kiadó: Geopen Kiadó 
Kiadás éve: 2012
Fordította: 
Oldalszám: 600 oldal
Ár: 3400 Ft
Megjelenés: 2012. 10. 25.Titeket érdekel valamelyik?
3 megjegyzés:

 1. Azért azt meg kell jegyeznem, az Atwood-könyv magyar borítójának semmi köze nincs se a történethez, se a hangulathoz, se a szereplőkhöz.

  VálaszTörlés
 2. Engem A kör érdekelne, de én is óvatos vagyok vele. Meglátjuk kategóriás.

  VálaszTörlés
 3. csilla: ezt sajnálom, bár ez a legkisebb bajom Atwooddel kapcsolatban, az a lényeg nekem, hogy kiadják, és egy jó kiadó:)

  Nita: én is így vagyok vele, első ránézésre tipikus YA-nak tűnik. A skandináv hangulatban bízom.

  VálaszTörlés