2013. szeptember 5., csütörtök

Segítségkérős post

Hanna megkérdezte tőlem, nem tudnék-e örökbe fogadni egy 18 éves (!) cicát. Nemzetbiztonsági titok, nálunk mennyi macska van (nagyon, nagyon sok), nagyon fáj, de nem tudok segíteni. Ha nem lesz új gazdája Szimbának, elaltatják.

Szimba
"18 éves, nem nagyon lehet más macskákkal együtt tartani. Felugrál asztalra, konyhapultra, ha nem látják, jellemzően éjszaka, és nem tiszteli a magántulajdont, szóval kaját kint hagyni mellette nemigen lehet.
Csak Whiskas konzervet tud megenni, mert alig van foga, a többi konzervet meg megeszi ugyan, de aztán ki is jön belőle. Amúgy roppant szelíd, bármit lehet vele csinálni, nem fog harapni vagy karmolni. Egy kivétel van, ha meg akarják fürdetni."

Megjegyzem, az idős macskának megvan az az előnye, hogy nem kell bilire szoktatni, nem dönti romba a házat és nem tör ki rajta a tavaszláz, ergo nem szedi szét másodjára is a házat, és nem szül öt utódot, de még egyet se.
Az érdeklődők Hannánál (is) jelentkezhetnek a öööö, nem tudom, szabad-e ide kiírnom az emil címét, de akit esetleg érdekel Szimba, egyelőre írjon kommentet, meg szólok én Hannának. Aki szégyenlős, nekem írhat az amadette [kukac] gmail [pont] com-ra.

Ui.: Tudom, hogy senkit nem érdekelnek a macskák. Igen, cinikus vagyok, kb. tíz (utcáról mentett, nem saját) macskát próbáltam másoknak odaadni. Ja, bocs, egyszer sikerült sajátot, három kicsi, anyával, két hét múlva megmérgezték őket, egy élte túl. 


9 megjegyzés:

  1. Az ilyen szürke macsik a legnagyobb egyéniségek, okosak és igazi egyéniségük van.
    Szurkolok neki! :)

    VálaszTörlés
  2. Sztem nem a szőrszíntől függ:))

    VálaszTörlés
  3. Azt ugye tudjátok, hogy egészséges élőlény altatása 3 év eltöltendőt ér...? Próbálunk segíteni, hol van a cica?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, ki vagy, mert névtelenül írtál. Ha tudsz segíteni, annak nagyon-nagyon örülök.
    Én kívülálló vagyok, egy ismerősömön keresztül próbálok segíteni, csupán azzal, hogy ezt a postot kitettem. Nem akarok jobban belefolyni, mert összesen kb. 30 állatról gondoskodom (min. etetés szintjén), ennél többet képtelen vagyok tenni.

    VálaszTörlés
  5. Bocs, a lényeg lemaradt:
    Budapesten vagy környékén van, nem tudom pontosan, de szóltam az ismerősömnek, itt válaszolni fog.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    A cica a 22. kerületben van most, én csak közvetítek, ha tudnál segíteni, légyszi írj a fiddlesticks (kukac) freemail.hu címre, és megbeszéljük! :)

    VálaszTörlés
  7. Bocsi, nem tartozik ide, de Csilla, lol-ozol? :D Már csak a mail-címedből gondolom... :)

    VálaszTörlés
  8. Coffe: Nem vagyok biztos benne, hogy tudom, mire gondolsz, Fiddlesticks tizensok éve egy szerepjáték-karakterem neve volt, aztán úgy maradt a mailcímem :)

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=KWq5onpee1g tessék megosztani aki látta

    VálaszTörlés